30-01-2015: Vildtkød til alle i Lyby

Lyby Forsamlingshus nord for Skive lagde sidste weekend rammer til, da Lyby Borgerforening havde inviteret hele lokalsamfundet til en festmiddag i vildtets tegn. Hvert eneste sæde - 156 - i forsamlingshuset var fyldt, og 90 procent af dem var ikke-jægere. Det er en succes til efterligning blandt landets gastronomi interesserede.

29-01-2015: Stor bestyrelsesindsats giver pote til Jægerrådsårsmøde i Aarhus

Onsdag d. 21. januar 2015 var der indkaldt til Jægerrådsårsmøde hos Danmarks Jægerforbund Aarhus. Bestyrelsens store arbejde de forgangne år blev belønnet med stort fremmøde og god stemningen. Der blev snakket om forbundet, RASKnatur og Jægerrådets mange resultater.