21-09-2018: Krybskytter i Søby: 'Forbandet svineri'

Ordene flyver ud af munden på Michael Hauge efter fundet af to meget store dåhjorte skudt af krybskytter i Søby syd for Herning.

21-09-2018: Nu kan du tilmelde dig årets efterårscamps

Kender du en mellem 12 og 15 år, der kunne tænke sig at elske en uge med naturoplevelser og jagt i efteråret? Så er det nu i skal tilmelde jer vores efterårscamps.

21-09-2018: Symposium om råvildtet: Sygdomme og konkurrerende arter

Det handlede både om dådyrs påvirkning af råvildtet, afskydningsmodeller og ikke mindst masser af snak om ”råvildtsygen” på Fyn, da jægerforbundet indbød til en temadag om råvildtet.

20-09-2018: Trofæopmålingen er startet

Ikke alt skal glimte – for at være guld. Sådan kan et lettere omskrevet ordsprog bruges om den trofæopmålingsturne, som Danmarks Jægerforbund nu har skudt i gang, idet et af de første trofæer var en kæmpestor dansk guldbuk.

20-09-2018: Jagt på udsat vildt

Jægernes adfærd og ikke mindst selvjustits er i høj grad bestemmende for jagtmulighederne, herunder mulighederne for at udsætte fjervildt til jagt.

20-09-2018: Kom til Jagtinspiration i weekenden

Det er denne lørdag, du kan få tanket godt på med inspiration til jægerlivet, når arrangementet med det sigende navn Jagtinspiration 2018 inviterer indenfor. Jagtens Hus i Kalø lægger lokaler til.

19-09-2018: Spar op til 15% på din hundeforsikring med hundeappen Tryg Pote

Med appen Tryg Pote kan du lige nu spare penge på din hundeforsikring. Læs mere om de aktuelle kampagnetilbud.

19-09-2018: Nordea-fonden på besøg hos Bliv NaturligVis

Fredag den 14. september var Nordea-fondens bestyrelse på rundtur i Vestjylland for at besøge projekter, som fonden støtter. Inden afrejsen gik vejen forbi Ansager Jagtforening, for at se og deltage i et Bliv NaturligVis arrangement.