28-09-2018: Miljø- og Fødevareministeren har genudpeget formanden for Vildtforvaltningsrådet for 2018-2022

Jan Eriksen er genudpeget som formand for Vildtforvaltningsrådet, der består af repræsentanter fra DOF, Landbrug & Fødevarer, Dyrenes Beskyttelse, Friluftsrådet, Danmarks Jægerforbund, Danmarks Naturfredningsforening og Skovforeningen.

28-09-2018: Sølvmåge på tallerkenen

Dengang mågerne blev fredet, efterlod det en del af os jægere i frustration og med følelsen af tab, deriblandt mig selv. Vi havde mistet en jagtbar art, og det var svært at forstå grunden, men i den grad også fordi, at jeg aldrig nåede at smage en måge.

28-09-2018: Husk ændringerne i kronvildtjagten

Oktober er mange steder lig med kronvildtjagt. Men husk at jagten nogle steder er anderledes i år, end den plejer at være. Vær blandt andet opmærksom på jagttiden på hinder i Midt- og Vestjylland, samt datoerne for tryk- og drivjagt.

28-09-2018: 40 dages betinget fængsel i ulvesagen

Retten i Herning har her til eftermiddag idømt en 66-årig mand 40 dages betinget fængsel for at skyde og dræbe en ulv på en mark ved Ulfborg den 16. april 2018.

27-09-2018: Fugleinfluenza fundet i fasaner på Sjælland

Fødevarestyrelsen har påvist fugleinfluenza af den højpatogene type H5N6, i fasaner, som stammer fra Slagelse Kommune.

27-09-2018: Ændrede udgivelsestidspunkter på Jæger

Vi får mange henvendelser fra vrede medlemmer over, at Jæger ikke lander i postkassen omkring den 1. i udgivelsesmånederne. Derfor har vi forsøgt ændre på udgivelsestidspunktet for bladet.

27-09-2018: Tre nye hundeførere optaget i Schweiss-registret

Den 25.-26. september 2018 afholdt Naturstyrelsen i samarbejde med Danmarks Jægerforbund kursus for de nye hundeførere, som var kommet hele vejen igennem årets optagelses proces.

26-09-2018: Nye muligheder i vores app Jæger

Udvidelse af appen Jæger er nu klar til både Android og iPhone. Få dit digitale medlemskort, jagttider, skydebaneoversigt og meget mere direkte på din telefon.