27-06-2019: Ny videoserie skal hjælpe jægere med at undgå anskydninger

I en serie på 5 film fortæller gruppeleder for Våben & Skydning, Lars Thune Andersen, om anskydninger og hvordan du som jæger kan undgå at anskyde vildt på jagt. Se filmene nederst i artiklen.

27-06-2019: Miljøstyrelsen indhenter tilbud på køb af vildtkameraer

Miljøstyrelsen har netop annonceret en indkøbsaftale vedr. en stor mængde vildtkameraer til bekæmpelse af invasive rovdyr. Tilbuddet skal være modtaget senest mandag den 15. juli 2019.

26-06-2019: Jægerforbund positiv over for grønt ’regeringsgrundlag’

Mette Frederiksen har fået opbakning til at danne en mindretalsregering, bestående alene af Socialdemokratiet. Opbakningen har den nye statsminister fået ved at indgå en aftale med SF, Enhedslisten og de Radikale om blandt andet at sikre fremgang for Danmarks miljø og natur.

26-06-2019: Nyt ulvekuld spottet i Vestjylland

Det dansk-tyske ulvepar, som i foråret etablerede sig syd for Holstebro, har nu fået hvalpe. Det konstaterer Aarhus Universitet og Naturhistorisk Museum Aarhus, som overvåger ulvene i Danmark for Miljøstyrelsen.

25-06-2019: Jagten på en imødekommende, enkel og frisættende struktur

På repræsentantskabsmødet den 22. juni 2019 orienterede Strukturudvalget om, at de er klar med udvalgets forslag til en ny struktur i Danmarks Jægerforbund. Læs hele forslaget på medlemsnettet.

25-06-2019: App’en ’Vildt & Jagt’ lukker og slukker

1. januar 2020 er det slut med den gamle jæger-app ’Vildt & Jagt’. Nedlukningen sker som en naturlig erstatning af forældet software, samt pga. billedrettigheder, som udløber i år.

25-06-2019: Godt nyt for agerhøns i Nordsø-regionen

Interreg projektet PARTRIDGE, som arbejder for mere biodiversitet i landbrugslandet med agerhøne som indikatorart og barometer for kvaliteten af de levesteder, der skabes, har fået yderligere tre års finansiering. EU støtter samarbejde på tværs af EU’s landegrænser via initiativet Interreg.

24-06-2019: DJ anbefaler: Køb kun dansk producerede fasankyllinger

Danmarks Jægerforbund opfordrer alle, som udsætter fasaner, til at købe kyllinger fra danske opdrættere. Årsagen er bl.a. den øgede fokus på risiko for hønsetyfus.