03-07-2018: Ti magiske sekunder

Den erfarne og dygtige buejæger David Hauge kom, så og sejrede – på Sejerø.

02-07-2018: Ny bekendtgørelse om vildtskader

Med ikrafttræden den 1. juli i år er den længe ventede nye bekendtgørelse om vildtskader vedtaget. Der er flere forbedringer, men også et par torne.

02-07-2018: Aflysning af demo-skydninger

Usikkerhed om våbenlovgivning medfører midlertidig aflysning af demo-skydninger, siger Formand for Bestyrelsen i Danmarks Våbenhandlerforening, Nils Juul Larsen.

02-07-2018: Nye jagttider vedtaget

Med ikrafttræden den 1. juli i år er den længe ventede nye bekendtgørelse om jagttider netop offentliggjort. Dermed er der givet grønt lys for mere jagt på 10 arter. Jægerforbundets formand betragter de nye jagttider som en sejr for jægerne og for fagligheden.

29-06-2018: Buejagt: Endnu et godt skridt fremad

Jagt på de store hjortearter med bue er et af de store mål for landets buejægere, som bl.a. DJ har arbejdet med. Det er nu kommet et væsentligt skridt tættere på at blive opnået, da bekendtgørelsen “Bekendtgørelse om forsøg med buejagt på dåvildt, sikavildt og kronvildt” netop er sendt i høring.

29-06-2018: Indstil kandidater til 15. Juni Fondens naturpriser

15. juni fonden leder lige nu efter kandidater til at modtage deres naturpriser. Deadline for indstillinger er 25. august.

28-06-2018: Mere beskyttet natur

Miljø- og fødevareminister Jacob Ellemann-Jensen har udsendt en pressemeddelelse, hvor han oplyser, at regeringen nu udpeger 30.000 hektar nye Natura 2000-områder som erstatning for de landbrugsområder, der tages ud af de nuværende Natura 2000-områder.

27-06-2018: Foreløbig vildtudbyttestatistik 2017/18: Tilbagegang i vildtudbyttet

Nationalt Center for Miljø og Energi (DCE) har netop udsendt den foreløbige vildtudbyttestatistik for jagtsæsonen 2017/18. Her opleves tilbagegang i vildtudbyttet for blandt andet råvildt, markvildt og flere svømme- og dykænder.