03-07-2019: Ud i det fri med Danmarks Jægerforbund Outdoor & Event

At slippe sig selv løs i naturen kan være meget mere livgivende end man lige regnede med. Det måtte en gruppe ansatte i Syddjurs kommune forleden sande, da de to med jægerforbundet på sommerudflugt.

03-07-2019: Tak for snakken – stor opbakning til ERFA-møder

Jægerforbundets ERFA-møder for jagttegnskursuslærere blev igen en stor succes, og den gode opbakning bevidner om jagttegnkursuslærernes store engagement i uddannelsen af de nye jægere, samt bevarelsen af jagten på den lange bane.

02-07-2019: Husk tilmelding til Racedysterne

Danmarks Jægerforbunds traditionelle racedyst afvikles i år søndag den 28. juli i henholdsvis Skive og Stenlille. Prøven på Fyn afholdes af praktiske årsager først lørdag den 3. august. Alle stambogsførte hunderacer er velkomne.

01-07-2019: Ledige pladser: Uddan dig til Herregårdsjæger!

Er du vild med jagt og natur, og drømmer du om en uddannelse indenfor jagt- og vildtforvaltning? Så er herregaardsjæger- og vildtforvalteruddannelsen lige noget for dig! Der er stadig ledige pladser til opstart i juli 2019.

01-07-2019: Naturstyrelsen åbner for salg af sæsonens dagjagter

Fra i morgen, tirsdag den 2. juli kl. 12.00, kan jægere købe jagter på statens naturområder. Jagterne bliver i år sat til salg af to omgange, første gang den 2. juli og anden gang den 9. juli.

28-06-2019: 200.000 kr. til indsatsen mod invasive rovpattedyr

Danmarks Jægerforbund har besluttet at bruge 200.000 kr. af egne midler til at sikre den fortsatte indsats over for invasive rovpattedyr.

27-06-2019: Hvert år dræbes et stort antal rådyrlam ved græsslæt – baggrund og best practice for at reducere problemet

Påkørsel, lemlæstelse eller drab af rålam under høstarbejde er ikke et problem for artens overlevelse, men derimod et dyreværnsmæssigt, etisk, ressourcemæssigt og et fodersundhedsproblem. For de maskinførere, der oplever at skulle fange og aflive et rådyrlam, der flygter selv om et eller flere ben er skadet af klipperen, kan det også være en mental belastning.

27-06-2019: Jægernes ministre er udpeget

Lea Wermelin er ny miljøminister, Mogens Jensen er ny fødevareminister og Nick Hækkerup er ny justitsminister. Danmarks Jægerforbund ønsker de nye ministre tillykke med udnævnelserne, og vi glæder os til samarbejdet, siger Jægerforbundets formand Claus Lind Christensen.