14-03-2019: Vingeundersøgelsen 2018/19 er afsluttet: 10.783 vinger

Siden 1970'erne er der på den ene eller anden måde indsamlet vinger fra udvalgte fuglearter i Danmark. Det er jægerne, der frivilligt indsender vingerne, og det er Aarhus Universitet, der udarbejder resultaterne for undersøgelsen. Her bringer vi status på året, der gik.

13-03-2019: Et nyt kuld jagtegnskursuslærere er undervejs

Forårets intensive og benhårde fem dages-kursus for kommende lærere i jagttegnskurser er i øjeblikket i fuld gang. I alt 18 mand fra hele Danmark er på skolebænken.

En del af kurset omhandler vildtsygdomme og hygiejne. Her får kursisterne Jægerforbundets og DTU's kompetencegivende hygiejnebevis.

13-03-2019: Et nyt kuld jagttegnskursuslærere er undervejs

12-03-2019: Kredsmøde i Kreds 7: Skydebaner og struktur i skudlinjen

Miljøudfordringerne fyldte godt på årets kredsmøde i Kreds 7.

12-03-2019: Flere unge i vestjyske jagtforeninger

Der er fremgang at spore i de to jagtforeninger i Holstebro, og rigtig mange af de nye medlemmer er under 30 år.

11-03-2019: Beskeden nordjysk tilbagegang i antallet af medlemmer

125 jægere deltog i årsmødet i kreds 1, hvor alle blev opfordret til at spejde efter flere støttemedlemmer.

11-03-2019: Kredsmøde i Kreds 6: Fordømmer havørnedrab

Deltagerne på mødet i Kreds 6 i Store Damme på Møn tager i en fælles udtalelse skarp afstand fra drabet på en havørn, der 15. februar blev fundet død på Sydlolland med to hagl i kroppen.

11-03-2019: Kredsmøde i Kreds 5: Og formanden rejste sig - det afgørende øjeblik

Kredsmødet på Fyn bød på pæne tal fra året , der gik, samt en mulig opblødning på samarbejdsproblemer i kredsen.