22-12-2016: Fødevarestyrelsen skærper kontrol med importerede fasaner og agerhøns

Fødevarestyrelsens seneste kontroller viser, at der er alt for dårligt styr på sporbarheden ved indførsel af fjervildt fra udlandet. Bæredygtig Jagt vil i det nye år komme med forslag til, hvordan der kan bringes orden på forholdene.

21-12-2016: Kontingentopkrævning

Vi sendte mandag den 19. december opkrævninger afsted. I modsætning til tidligere år fremsendes kun én opkrævning pr. medlem – uanset antallet af medlemsskaber.

21-12-2016: Kontingentopkrævning

21-12-2016: Nye spørgsmål til jagtproeven.dk

Danmarks Jægerforbund har netop afsluttet det omfattende arbejde med at forny materialet på www.jagtproeven.dk

21-12-2016: Nye spørgsmål til jagtproeven.dk

21-12-2016: Tænk de Frivillige Jagtprøver ind i planlægningen af forårets undervisning!

Forberedelse af forårets mange Frivillige Jagtprøver er i fuld gang landet over, og du kan som underviser allerede nu kontakte din lokale koordinator for mere information.

21-12-2016: Tænk de Frivillig Jagtprøver ind i planlægningen af forårets undervisning!