03-01-2018: Jagt på efterskolerne

Behovet for at kunne fordybe sig i jagtens verden har vist sig udslagsgivende, når unge søger en efterskoleplads. På Bråskovgård Efterskole har man været på forkant med denne tendens, da en jagtlinje har eksisteret her i et helt årti. Udviklingsarbejdet ophører imidlertid ikke her, og nu ser en ny jagtforening dagens lys.

03-01-2018: Jagt på efterskolerne

03-01-2018: Ny bekendtgørelse betyder nye regler for kronvildtjagt og udsætning

En ny bekendtgørelse fra Miljøstyrelsen medfører en række ændringer for jagt og fodring af kronvildt, samt udsætning af gråænder, agerhøns og fasaner.

02-01-2018: Læs i Jæger Januar 2018

Det er på tide at få gnedet nytåret ud af øjnene, og hvad kan være bedre end at gøre det med et propfyldt Jæger med masser af historier om jagt, vildt og natur?

02-01-2018: Læs i Jæger Januar 2018