17-08-2018: Få jagtinspiration i Jagtens Hus

Den 22. september lægger Jagtens Hus lokaler til, når gratisarrangementet Jagtinspiration 2018 slår dørene op for de danske jægere med udstillinger, foredrag og meget andet.

16-08-2018: Kom til temaaften om då- og råvildtforvaltning på Fyn

Den 13. september skal der snakkes om de hedeste forvaltningsmæssige emner på Fyn, når kreds 5 inviterer til temaaften om både då- og råvildtforvaltning. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

14-08-2018: Jagt i Sverige? Her er reglerne

Der er ikke længe til, at den svenske bukkejagt sætter ind. I den anledning er mange danske jægere ved at pakke taskerne for at sætte over sundet. Men hvad skal man være opmærksom på? Og hvad gør man, hvis man har glemt det med våbenpasset?

14-08-2018: Få kompetencer og indflydelse med DJs lederuddannelse

Den 6. til 8. september afholder Danmarks Jægerforbund endnu et forløb med grundmodulet til DJs lederuddannelse. Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du vil have stærke lederkompetencer på cv'et og medindflydelse på jagten i Danmark.

13-08-2018: Vildtsmagen af Kronjylland

I forbindelse med Randers Ugen åbnede Kronjyllands Jagtforening sammen med Randers Produktionshøjskole en pop-up-restaurant, hvor vildtkød blev præsenteret som en bæredygtig ressource. Det blev en særdeles velbesøgt og velsmagende succes.

13-08-2018: Racedysten 2018, resultater

Tæt på 100 tilmeldte ekvipager leverede ved Racedysten 2018 en flot indsats i sommervarmen.

09-08-2018: Riffelskribent søges til Jæger

Er du vild med rifler? Så er det måske dig, vi søger som skribent på Jæger.

08-08-2018: Overvægt af hundyr?

Af det detailindberettede kronvildtudbytte fra sæsonen 2016/17 fremgår, at 49 % af de indberettede voksne dyr var hjorte. Ofte fremføres det i debatten, at når kronvildt fødes i kønsforholdet en til en, så passer det forbilledligt, at afskydningen også fordeler sig sådan. Flere studier viser dog, at kønsforholdene blandt kalvene allerede ved fødslen har en overvægt af hunner, og at det tager til helt frem til jagtsæsonen. Samtidig er erfaringen, at en tæt bestand bevirker fødslen af endnu flere hindkalve.