24-01-2020: Godt tilbud fra Det Grønne Museum

Danmarks nationale museum for jagt, skov og landbrug, Det Grønne Museum, åbner for den nye sæson den 1. februar 2020. Alle, der køber billet den første måned, får automatisk et årskort til museet.

24-01-2020: Nye jagtprøver til undervisningsbrug

Nye jagtprøver til undervisningsbrug er landet i netbutikken hos SEGES

24-01-2020: Invitation til efterskoler

Efterskoleforeningen og Danmarks Jægerforbund inviterer alle landets efterskoler med jagt på skoleskemaet til en lærerig og inspirerende nyjægerdag i Jagtens Hus på Kalø 23. april 2020

23-01-2020: Atter stabil interesse for at tage jagttegn

Efter et år med nedgang i antal jagttegnsaspiranter, er antallet nu igen på vej op. Det viser nye tal fra 2019. Og 2020 byder muligvis på spændende overraskelser.

23-01-2020: Hjælp til evaluering af undervisningsmateriale

DJ søger jagttegnskursuslærere, der har lyst til at fortælle os om deres oplevelser med undervisningsmaterialerne. Evalueringerne foretages via telefoninterviews.

23-01-2020: Muslingefiskeri i Aarhusbugten ødelægger havjagt

Jægerforbundet er medunderskriver af åbent brev til miljø- og fødevareministeren, som anmoder på det kraftigste om et stop for muslingefiskeri i Aarhusbugten. Bundlevende fisk er stort set væk. Det samme er store flokke af dykænder og edderfugle.

22-01-2020: UK-høring om import og eksport af jagttrofæer

Den britiske regering indsamler i øjeblikket viden om et kontroversielt forslag om forbud mod import og eksport af trofæer ind og ud af Storbritannien. Et forbud kan ramme danske trofæjægere hårdt.

22-01-2020: Ja til natsigte - men hvornår, Lea Wermelin?

Miljøminister Lea Wermelin har i dag meldt ud, at hun vil lovliggøre brug af natsigtemidler i kampen mod mårhunden. Men hun vil ikke sige hvornår. Jægerforbundet er kritisk.

Side 1Side 2